Коледни подаръци за мъже

Коледни подаръци за мъже, трудна задача с много неизвестни! На всички е известно, че жените обичат да бъдат изненадвани повече, отколкото мъжете, било то с подаръци или други събития. От друга страна мъжката половина на човечеството, предпочита да подарява повече, отколкото да получава.

Мъжки коледен пуловер

Като съберем двете дадености може спокойно да обобщим накъде вървят нещата. Въпреки това, сме склонни да дадем някои препоръки от практично естество, с цел да улесним бъдещи въпросителни.

Мъжете са като децата, радват се повече на вниманието, усмивката и преди всичко отношението към тях. Така че тук трябва да се подходи много внимателно при избор на коледен подарък. Тъй като тази част от годината е с по-ниски температури и по-голяма влажност, добра идея е да изберете коледен пуловер или блуза в различни цветове и десени.

Практични коледни подаръци за мъже

Изборът е огромен в нашия каталог, така че се въоръжете с търпение и разгледайте подробно всички предложения. Обърнете внимание на най-търсените модели с еленчета и елхички, които са истински хит на пазара.

Друг интересен вариант за изненада, която няма как да не бъде успешна е елегантен мъжки шал. Повярвайте ни, че винаги когато го носи и усеща топлината му, ще си спомня за човека, който му го е подарил. Причината се крие в материята, която е мека и пухкава, изработена от акрил, вискоза или вълна.

Мъжки зимен шал

Също интересен вариант е да изберете комплект шал, шапка и ръкавици, с което ще уцелите право в десетката. По този начин ще му осигурите пълна защита на всички открити части на тялото, още повече че се комбинират  успешно с останалото облекло. Идеята във всички наши предложения за коледни подаръци за мъже е да погалите неговото его. Силният пол има остра нужда от това постоянно.

Като фирма с дългогодишен опит в продажбите на мъжко облекло и аксесоари, сондираме мнения и препоръки за всичко свързано с мъжката мода. Сигурни сме, че индивидуалният подход е пътят към мъжкото съзнание  и събуждане на неговото самочувствие. Нашите коледни подаръци впечатляват с прецизното си качество на изработка, използване на най-добрите тъкани за конкретното изделие , за да остане траен спомен от самия празник.

Много от мъжете са всъщност прагматични, обичат сами да си избират нещата полезни за тях. Тогава мисията става почти невъзможна. При това положение просто се оставяте да плувате по течението, без обаче да се отчайвате. Добра дума, прегръдка или просто жест на благодарност биха доставили огромна радост на любимия човек.

Как да изберем мъжки костюм за сватба

Как да изберем мъжки костюм за сватба
Черен мъжки костюм за сватба

Как да изберем мъжки костюм за сватба, на пръв поглед лесна задача, особено ако имаме пари. Друг е въпросът, дали искаме да отбием номера или да сме наистина елегантни и практични. Както се казва често: „Човек един път се жени“, е има и такива които се женят и повечко пъти, но това е друга тема за размисъл. Истината е, че все по-малко хора пристъпват към олтара, което е доста притеснително, но и те донякъде са прави. Светът тотално се промени и все пак тази информационна статия е предназначена за смелите мъже, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат.

Какво трябва да знаем за мъжкият костюм за сватба

 • Да е изработен от естествени тъкани
 • Да е ушит по съвременни технологии
 • Да е лек и удобен за носене
 • Да се съчетава с останалите аксесоари

Освен това при изработката на всеки мъжки костюм, ние влагаме цялата си енергия за да постигнем истинското съвършенство на дрехата. Искаме също да подчертаем, че в изработката на сакото се стремим да влагаме минимум подлепващи материали и поддържащи вати. По този начин постигаме лекота на модела и подпомагаме неговата практична употреба. Така ще разберете истинското значение на думата „ЛУКС“.

Друг важен момент при избора на мъжкият костюм за сватба е да знаете какъв цвят да бъде той. Тук всякакви съвети са повече от неуместни, защото всеки си има собствени предпочитания. На пазарът има толкова голям избор, че дори може да се объркате в желанията си. При кройките на мъжкия костюм можем много да ви помогнем.  На първо място зависи от самата фигура. Ако имате перфектни размери, може да изберете вталена кройка, докато ако сте извън тях, за предпочитане е дрехите да са по-широки и следователно – права кройка.

Какво трябва да знаем за мъжкият костюм за сватба
Церемониален мъжки костюм за сватба

Обърнете внимание на всеки един детайл от дизайна на костюма. Няма значение, че много рядко ще го носите, той трябва да е перфектен във вашите очи.  Качеството на изработка на всички модели на фирма Виконте Русе е много добро, благодарение на професионализма на нашите служители. Използват се съвременни технологии във всички етапи от производството.

Нашата концепция се базира на симбиоза между оригинален дизайн и последователен имидж на бранда. През този сезон се забелязва интересна тенденция. Сакото на младоженеца в краищата си е заоблено. Панталоните са стеснени в долната си част, а целият сватбен костюм е изработен от цветна карирана тъкан и релефна текстура.

Правила за избор на размер сватбен костюм

И един последен съвет. За да разберете кой размер сако ви е по мярка, трябва да го закопчеете. Не трябва да има никакви бръчки по него, а дължината му да достига средата на бедрото ви. Ръкавите да покриват началото на китките ви, когато ръцете са ви спуснати. Всъщност цялостната визия на мъжкият костюм за сватба зависи от много неща и всичко е твърде комплексно. Ние само може да ви насочваме, а изборът е изцяло ваш.

Мъжки сватбени облекла 2021

Мъжки сватбени облекла 2021, модни тенденции и ценни съвети при избора им. Както знаем , в модата винаги има някакво развитие и всеки сезон е различен от предходния. Въпреки това, разликите са минимални и винаги има някакво застъпване в нюансите. В следващите редове ще се опитаме да внесем някаква яснота, как да поддържате гардероба си именно в тази посока.

Мъжки костюм бордо с черно
Мъжки костюм бордо с черно

Мъжки сватбени облекла на Виконте Русе са нашата запазена марка. Всички костюми са собствено производство, както класически, така и вталени варианти в различен ценови диапазон. В цветово отношение сме се постарали да покрием всички предпочитания. Покриваме широк спектър от размери за всякакъв вид мъжки фигури, като имаме възможност за дребни корекции относно кройката.

Какво е характерно за мъжките сватбени облекла през 2021

 • Унифицирани кройки
 • Широк спектър от цветове
 • Добро съчетание с останалите аксесоари
 • Добре подбрани модели за всяка фигура

Има известна разлика между абитуриентските и сватбените костюми, както и костюмите за ежедневна употреба. В известен смисъл дори кройките са им различни, но това няма как да забележите, ако не сте модни специалисти. Сватбеният костюм е задължителният атрибут за една сватба, който придава стил, изтънченост и красота, и откроява младоженеца в сватбения ден. Много добра практика понякога се оказва, че именно този костюм, след време може да свърши чудесна работа за друг тържествен повод.

По този начин може да си спестите време за търсене на сватбено облекло, а и да спестите пари. Единствената въпросителна в случая е, фигурата ви да е същата или по-слаба. В обратния случай става много сложно и не се препоръчва като опция. Друг интересен момент е, ако смените ризата и вратовръзката с други подходящи. Може дори никой да не забележи, че използвате сватбения си костюм отново. За съжаление при жените такава вероятност няма (по обясними причини).

Светлосин костюм с мрежеста структура
Светлосин костюм с мрежеста структура

Всъщност модата в сватбените костюми идва от самото сако. Там насочете цялото си внимание. Добър вариант е да си ушиете два панталона от този плат, защото те се износват по-бързо. Всъщност едно от важните неща при избора е сватбения костюм да е удобен. Не правете компромиси в тази насока, дори ако трябва да рискувате красотата на дрехата. Споменахме вече за цветовете и материите, като трендовете са в посока преминаване от стандартните тъмни платове и десени , към по-пъстри такива.

Какви нови цветове материи са на мода при мъжките сватбени облекла

 • Шампанско с черно
 • Бордо с черно
 • Маслено зелен цвят
 • Бляскаво тъмно лилаво

Приоритетно поддържаме сини и черни цветове, за тези от вас, които държат на традицията. Друг интересен момент е панталонът , сакото и елечето да са от една и съща материя, като предпочитание налагаме тя да е от студено пресована вълна. Тънка и приятна за носене, която издържа капризите на времето.

И един последен съвет от нас. Нека при изборът на сватбено облекло да не е водеща цената като фактор, а стилът дреха който ви подхожда и харесате. Разгледайте всички сватбени костюми ТУК и се насладете на голямото разнообразие. Ако възникнат въпроси или търсите съвет, без съмнение ние от Виконте Русе ще се отзовем веднага.

Мъжки тениски с щампи

Мъжки тениски с щампи, винаги в крак с последните модни тенденции, специално подбрани за летния сезон. Конкретно тези модели намират голямо приложение, както във вашето ежедневие, така и за по-специални поводи. Леки и удобни за носене през топлото време, ще сте в перфектна кондиция за вечерните партита и дискотеки на открито.

Какви са акцентите при мъжките тениски с щампи

 • Слагат се върху едноцветна основа
 • Надписа е голям (отчетлив)
 • Атрактивна апликация
 • Свежи цветове
Лятна мъжка тениска с щампа
Лятна мъжка тениска с щампа

Както сами се убедихте, стиловете при изработката на такъв тип облекла се свеждат до познатите от минали сезони модни течения. При материите всичко е ясно. Водещ е памучният плат с леки примеси от еластан или вискоза. Това се прави с цел самият плат да има ластичен елемент, да не се мачка и да се поддържа по-добре. Освен това вероятността да се изпотите е твърде малка, което е голямо предимство за горещото време.

Почти всичките ни предложения са изработени с права кройка, водеща се по тялото на мъжа, при положение, че изберете правилната номерация. Основният акцент е да се изтъкнат на преден план раменете и гърдите, особено ако имате фитнес излъчване. Задната част на всички модели са изчистени от всякакви декорации. Дължината е под нивото на колана на панталона или късите бермуди. Деколтето е овално, плътно прилепнало към врата, като помага за по-доброто фиксиране на дрехата към тялото. Въпреки това тениската стои свободно и не притеснява движенията на мъжа.

Какви щампи предлагаме върху мъжките тениски

Мъжка тениска с щампа
Мъжка тениска с щампа

Разнообразието от апликации е огромно, предназначени за всички видове предпочитания. Имаме щампи за любителите на моторите, морски пейзажи, урбанистични принтове и ефектни надписи. Всички наши изделия имат художествена стойност и отчетливо се забелязват отдалече.

Добре контрастират на едноцветната материя и може да се каже, че са достатъчно естетични, подходящи за всеки вкус. В заключение ще обърнем внимание към комбинирането на този тип тениски с останалото облекло. На практика се съчетават с всичко, стига да спазите цветовите нюанси, които сами ще определите. КУПИ МЪЖКИ ТЕНИСКИ С ЩАМПИ ТУК!

Мъжко кожено яке

Мъжко кожено яке за топлите дни в годината и не само тогава. Заради голямото удобство и дизайнерско излъчване, може да се носи не само като връхна дреха. Новите модни тенденции в този тип облекла, затвърждават позициите от предишните сезони с малки изменения в кройката. Въпреки, че тя не е вталена, има спортно излъчване.

Черно кожено яке
Черно кожено яке

Набляга се на модели мъжки кожени якета под нивото на талията или малко над нея. Дизайнът е меко казано разнообразен, защото може да видите кожени якета с два, три или четири джоба. Разположението, на които особено при горните е с декоративен оттенък, докато долните са функционални. В повечето случаи ръкавите са леко издължени и завършват с ластичен елемент, макар това да не е задължително.

Забелязва се също, че много от моделите са със сравнително къси яки, които се носят вдигнати. Има също тенденции при материите. Тъй като през последните години много се говори за защитата на природата, особено фауната, се набляга върху еко кожата.

Предимства на мъжките якета от еко кожа

От една страна тя е по-лека от естествената, а от друга е и по-евтина. Лесно се обработва, при това е доста по-пластична. Една интересна подробност е също, че еко кожата има блясък в самата материя, различен от този на естествената такава. Именно по това се познава от пръв поглед, без дори да я докосвате.

Мъжко яке от еко кожа
Мъжко яке от еко кожа

Цветовете също са различни. Избягва се рамката мъжкото кожено яке да е непременно черно или кафяво. В сайта Виконте Русе, ще видите също модели мъжко кожено яке с цвят кралско синьо, горчица и бордо. Декорациите в този тип облекла са повече от неуместни, като изключение може би прави оформянето в закопчаващите елементи и логото на бранда. Това не е всичко, защото сме помислили и за господата с нестандартни размери.

Има известен стремеж при изработката на хастара. Традиционно той е от полиестер, но се наблюдава склонност и към вискоза. Някои подплати са мрежести, което означава че коженото яке е за лятото. Почти всички предложения са за ежедневна употреба в градски условия, издържат на вятър и дъжд. Каквото и яке да си изберете, то със сигурност ще подчертае вашия мъжки силует. Свежата визия винаги трябва да излиза на преден план.

Стилът в облеклото се вижда отдалече, защото именно връхната дреха е първото нещо което се забелязва. Комбинирането с останалият антураж дрехи е лесен, защото разнообразието в магазини Виконте е изключително голямо. Това се отнася разбира се и за аксесоарите към тях, които не бива да се пренебрегват.

РАЗГЛЕДАЙ МЪЖКИ КОЖЕНИ ЯКЕТА ТУК!

Елегантни дамски шалове

Елегантни дамски шалове, онзи допълнителен аксесоар, без който не можем през зимата. Чудесен завършек на вашата елегантна визия, изработен от меки, нежни тъкани.

Какви дамски шалове ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе

На първо място разбира се е материята, която е съставена от вълна, памук и вискоза. Именно тези комбинации са най-подходящи за женския врат, защото са меки и приятни на допир, създават усещане за нежност и мекота.

Елегантни дамски шалове за всеки вкус
Елегантни дамски шалове за всеки вкус

Освен това са изключително тънки и удобни за носене. Имат стандартни размери (дължина и ширина), а в двата края завършват с дълги, гъсти ресни. Цветовете са съобразени със сезона, в който ще се носи шала и подхождат на всяка връхна дреха. Стилно допълнение към всяка елегантна рокля, блуза или палто. Подобни шалове може да се носят през сезони пролет и есен, защото са изработени от нежни материи, които не дават възможност на врата ви да се поти.  Качеството на изработка е на изключително високо ниво.

Обърнете внимание на двустранния дизайн, което означава, че всяка страна си е сама за себе си (и двете страни са лицеви). Няма жена, която не харесва да носи шал, затова мъжете често подаряват такъв вид аксесоар. Модните тенденции варират според сезона, като през топлото време може да видите дамски шалове с флорални мотиви, геометрични принтове в ефирни материи. През зимата идва ред на тъмните цветове и шарки, които създават усещане за топлота и уют.  Най-приятното от всичко написано до тук е, че няма точни правила, които да ви ограничават в използването на дамските шалове.

Елегантни дамски шалове съобразени с последните модни тенденции
Вълнен дамски шал

Изберете си този, който ще ви направи щастлива и приятно изглеждаща млада дама, навсякъде където се появите с него. Със сигурност ще бъдете забелязани и ще получите специални комплименти за него. Акцентирайте вашата визия именно в тази посока и направете правилната комбинация с останалото облекло. В миналото луксозните шалове са били изработвани от коприна, а хората с по-ниски доходи са носели вълнени такива, които са изплитали на ръка за да им топлят. Сега времената са други, както и използваните материи.

Тенденцията е да се унифицира този тип аксесоари и да се постигне баланс с останалото облекло. Независимо дали искате да сте елегантни или просто да ви е комфортно на врата, изберете правилният за вас аксесоар. Разгледайте нашите настоящи предложения в онлайн магазин vikonte.eu, лесно и без да губите ценно време!

Коледни подаръци за мъже

Коледни подаръци за мъже, най-трудния избор за всяка жена. Това е въпрос на нагласа, защото за да пристъпите към тази безспорно важна стъпка, се предполага че познавате добре човека. Идеята е не да подарите нещо, което няма да му е нужно и да претупате нещата или с други думи казано на жаргон „да отбиете номера“. Тук става въпрос за нещо наистина важно за вас и за него естествено, което ще се помни дълго време.

нашите предложения за коледните подаръци за мъже

Изборът наистина е много труден, особено ако това е човек, който познавате отдавна и вече сте му правили десетки подаръци. Плюс това има мъже, които на практика имат всичко и не се нуждаят от нещо конкретно. Нямаме предвид разбира се да му подарите самолет или яхта, а нещо показателно за да оцени вашето внимание и да се почувства важен.

Кои са нашите предложения за коледните подаръци за мъже

Както не веднъж сме заявявали, а и през годините се е превърнало едва ли не в клише „Важен е жеста“. Ако разгледате подробно сайта Vikonte.eu, може да намерите доста интересни идеи за подарък. Започваме с нашите последни предложения за зимния сезон , а именно мъжките шалове. Всички те са с приятна на допир материя от памук, вискоза, акрил и най-важното е че топлят. Цветовете и шарките са подходящи, както за градски условия, така и за излет в планината.  Друг вариант е пуловер или блуза.

Ако знаете размера, всичко останало е супер лесно. Разполагаме с богата палитра от цветове и десени. Някои от моделите са наше собствено производство, с което се гордеем. Кройките са ергономични, а материите естествени. Със сигурност ще се чувствате комфортно в тях, особено ако подхождате отговорно и със стил към вашето облекло. Друг важен момент, който искаме да ви насочим вашето внимание е мъжки аксесоари, като например портмоне или писалка.

Коледни подаръци за мъже, лесно решение на изключителна изгодна цена

Не изискват много финанси, но остават добър спомен, защото се използват по предназначение. През последните години въведохме една нова опция в нашият онлайн магазин Vikonte Ruse, а именно подарък ваучер. Стойността му вие я определяте, а срока на използването му е доста добър. По този начин давате възможност на мъжа сам да си избере подаръка, който иска, макар че се губи до накъде изненадата. Предимството на ваучера е, че няма риск да подарите нещо, което няма да му е нужно в живота.

Безспорно Коледните празници са едни от най-важните през годината, затова е нужно да подходим по възможност отговорно. Най-добрият начин за избор е да посетите някой от нашите магазини, за да усетите духа на това което купувате. Ако нямате тази възможност, разгледайте нашият онлайн магазин и при необходимост ще ви консултираме по телефона. Доверете се на нашето качество и експертно отношение, за да посрещнете семейните празници доволни от вашия избор.

Мъжки облекла и аксесоари Vikonte

Магазини Vikonte
Обект от веригата магазини за мъжка мода Vikonte в центъра на град Русе.

Всяка година хиляди хора се доверяват на Vikonte за своята безупречна визия. Причината? Брандът разбира добре нуждите на българина. Основана през 1993 година, фирмата притежава достатъчно солиден опит не само за да следва последните модни тенденции, а и да създава такива. Дизайнерите на бранда създават всеки сезон собствена линия мъжки дрехи и акосесоари за всички почитатели на актуалните модни решения.

Една от основните ни дейности е изработката на официални ризи с много високо качество. Освен стандартните размери от S до 2XL, сме помислили и за тези мъже с по-широко телосложение. Там размерността е от 3XL до 8XL, като в цветово разнообразие по нищо не отстъпват на стандартните ризи. В допълнение към това притежаваме т.нар. премиум линия с по-висок клас материи. Подходящи за носене са в бизнес среда и специални поводи. В зависимост от това, как искате да ви стои ризата, имаме два варианта кройки: класическа и модерна. Вталените са за хора с добро телосложение, като при тях имаме леко прилепване, докато при останалите ризата се носи по-свободно и удобно, без да притеснява носещият.

Костюми Vikonte
Костюм „Kонър“ от най-новата колекция на бранда – Vikonte Ceremony.

Друг раздел от нашата дейност са аксесоарите. Тук ще спрем вниманието ви на вратовръзки и папионки. Разнообразието е толкова голямо, че ще надхвърли очакванията ви за десени и текстури. Всички те са изработени от полиестерен плат, като някои от тях ги предлагаме като комплект с кърпичка и бутонели. В цветови аспект може да се похвалим с иновативни модели от мента, корал, пудра и пепел от рози. Всеки комплект се доставя в луксозна опаковка, с която се надяваме да изненадате любимите за вас хора.

Към аксесоарите Vikonte може да добавим и коланите. Модели само от естествена кожа с автоматични или класически катарами. За да създадете хармонична визия сме помислили и за официални обувки в същия цвят като коланите. Сред предложениятса ни цветове от 100% естествена кожа може да откроим кафяво, бяло, бордо и вече познатите тъмносиньо и черно. Към цялата ни плеяда предложения ще добавим и черешката на тортата – официалните ни костюми.

Спортно елегантни дрехи Vikonte
Спортно-елегатна визия Vikonte.

Може да изтъкнем пред вас, че всеки сезон излизаме на пазара с нова колекция, съобразена с последните модни тенденции. Най-атрактивният според нас раздел са спортно елегантните дрехи, като към тях спадат мъжки блузи и тениски от висококачествен памук с приятно вталени кройки за всяка фигура, включително макси размери. Всички те са с модерен, ефектен дизайн и се комбинират с цветни спортни панталони и якета.

От години във Vikonte се занимаваме с проучване на модния пазар, което пренасяме пренасяме в колекциите на бранда. За повече модни идеи и свежи допълнения към Вашия гардероб посетете нашия сайт vikonte.eu или елате в нашите магазини на територията на град Русе.

Абитуриентски облекла Виконте

Абитуриентски облекла Виконте за един неповторим силует
Празнични абитуриентски костюми

Абитуриентски облекла Виконте, за един неповторим силует и допълнение към тях изящни аксесоари. За предстоящите вълнуващи празници, които са свързани най-вече с дипломирането, сме ви подготвили една нова, вълнуваща колекция мъжки костюми, без аналог на нашия моден пазар. Тези облекла ще стоят по един перфектен начин на всеки мъжки силует.

С други думи казано, не само ще ви забележат, а най-вероятно ще бъдете запомнени. На общите снимки ще се откроявате пред останалите мъже, което е наистина едно признание за нас, че сме докарали работата си докрай.

Какви нови модели костюми ви очакват през 2020 година

В онлайн магазин Виконте Русе има показани 20 нови абитуриентски облекла и двойно повече офлайн, ако посетите някои от нашите магазини в града. Всеки костюм е изработен сам за себе си, но общите им черти са подчертаните рамене, вталената кройка и закопчаването. Работим с няколко варианта кройки, като разликата им е в избора на странични джобове, украсата на ръкавите, различна дължина и скосяване на ревера.

Наблягаме на модерните цветове като маслено зелено, бордо и атрактивни нюанси на синьото. Ако разгледате подробно сайта в категорията абитуриентски костюми, ще намерите и разцветки различни от горепосочените – класическо черно и ефектното сиво.

Всичките ни панталони са вталени в долната част, което е модерно през последните години. Отдавна вече не са актуални правите крачоли. Идеята е да се подчертае тялото на мъжа, особено ако то е атлетично. Това са т.нар. спортни кройки, които са подходящи за фитнес фигурите.

Какви материи се използват най-често в изработката на абитуриентски облекла

Това са комбинация от естествени и изкуствени материали в определено процентно отношение.

 • Студено пресована вълна
 • Вълна и вискоза
 • Полиестер, вискоза и еластан
 • Вискоза и полиестер

Всеки от гореизброените платове си има своите особености, като качество и десен. Всички те ще отговорят на вашите големи очаквания. Практични и удобни материи, качествени текстури, които не се мачкат дори, ако ги използвате дълго време. Благодарение на голямото разнообразие от костюми, всеки от вас, който избере марката Виконте ще бъде с уникално излъчване.

Абитуриентски облекла Виконте, представящи новите тенденции в мъжката мода
Сватбени костюми

Разполагаме с над 120 цвята ризи и хиляди аксесоари и обувки подходящи за всеки празник. Посетете нашите магазини в Русе, за да получите експертна помощ при комбинирането на всички елементи от облеклото, за абитуриентския бал или сватба.  Сигурно се досещате, че аксесоарите са също важен елемент от празничното ви облекло. Към тях спадат най-вече колана и обувките, които задължително трябва да са с еднакъв цвят.

Ако и кожата е еднаква, считайте работата си за свършена. Детайлите също са от огромно значение и по-специално изборът на бутонели. Те няма да се видят, ако носите постоянно сакото. Както знаем очакваните събития, които ви предстоят са през топлите месеци в годината, така че е добре да се съобразите с това.

Надяваме се, че голямото разнообразие от качествени празнични облекла ще ви помогне в избора, и ще се радваме да се окичите с престижната титла “Крал на бала“, нежно хванати от вашата кралица. Очакваме с нетърпение снимките от това събитие, на което ще сте главния герой. За нас остава наградата от добре свършената работа.

Можете да ни намерите в град Русе на улица Александровска 31 до площад Балкан (с цигуларчето), както и на Александровска 83 (до градските хали). Очакваме Ви!

Коледни подаръци от Виконте

Коледна вратовръзка в светлосиньо
Светлосиня коледна вратовръзка

Коледни подаръци от Виконте, голямо разнообразие и много добри оферти за всеки джоб. Коледа и Нова година са най-чаканите празници в края на всяка година. Всеки бърза да си купи, каквото му е по сърце, но избора е доста труден, заради голямото предлагане и високите изисквания на клиентите. В мъжката мода нещата са много специфични, особено ако искате да подарите нещо на коледна тематика. Ето тук идва момента, в който ние от Виконте Русе се разработили специална линия от продукти в тази насока.

Най-лесния и практичен начин е да се снабдите с мъжки аксесоари, които не изискват много средства за тяхното закупуване, с малки размери са и лесно се опаковат. Предлагаме на вашето внимание коледни вратовръзки в три различни цвята. Те не нарушават бизнес етикета, предпочитат се от изисканите господа, изключително красиви са и с коледни орнаменти по тях. Естествено има победител сред тях, това е най-търсената светлосиня мъжка вратовръзка с коледна тематика, която ще намерите в най-новият ни каталог аксесоари.

Интересни идеи за коледни подаръци от Виконте

Мъжки пуловер бордо
Мъжки пуловер бордо

Към вече споменатото до сега може да добавим следващите ни предложения, а именно коледни шалове. Специален бест селър е един модел с две лица и еленчета, които най-вероятно са на дядо Коледа. ☺ ☺ Може да се носи дори през най-студените зимни дни, много е плътен и мек. Дори на ски в планината ще ви е от огромна полза, като има опасност да ви объркат с дядо Коледа, което в някои случаи е от огромна полза.

Следващият празничен акцент са коледните пуловери. Топли, меки и тематични от 70% вълна. И тук си имаме победител и това е коледен мъжки пуловер бордо. Важният елемент тук са пак прословутите еленчета, но този път като декоративна украса към общия фон. Голямото разнообразие от коледно подаръци може да ви вдъхнови за доста свежи идеи, с които да зарадвате любимите за вас хора.

Коледни намаления в магазини Виконте

Колекцията ни със зимни пуловери е доста разнообразна като десени и цветове. Освен това предоставяме на вашето внимание богата колекция от продукти с до 30% отстъпка. Стараем се да ви покажем всичко, от което имате нужда като облекло и аксесоари към него. Разгледайте нашият онлайн магазин Виконте за да разберете, какви ще са тенденциите в мъжката мода през следващите няколко сезони.