Абитуриентски облекла Виконте

Абитуриентски облекла Виконте за един неповторим силует
Празнични абитуриентски костюми

Абитуриентски облекла Виконте, за един неповторим силует и допълнение към тях изящни аксесоари. За предстоящите вълнуващи празници, които са свързани най-вече с дипломирането, сме ви подготвили една нова, вълнуваща колекция мъжки костюми, без аналог на нашия моден пазар. Тези облекла ще стоят по един перфектен начин на всеки мъжки силует.

С други думи казано, не само ще ви забележат, а най-вероятно ще бъдете запомнени. На общите снимки ще се откроявате пред останалите мъже, което е наистина едно признание за нас, че сме докарали работата си докрай.

Какви нови модели костюми ви очакват през 2020 година

В онлайн магазин Виконте Русе има показани 20 нови абитуриентски облекла и двойно повече офлайн, ако посетите някои от нашите магазини в града. Всеки костюм е изработен сам за себе си, но общите им черти са подчертаните рамене, вталената кройка и закопчаването. Работим с няколко варианта кройки, като разликата им е в избора на странични джобове, украсата на ръкавите, различна дължина и скосяване на ревера.

Наблягаме на модерните цветове като маслено зелено, бордо и атрактивни нюанси на синьото. Ако разгледате подробно сайта в категорията абитуриентски костюми, ще намерите и разцветки различни от горепосочените – класическо черно и ефектното сиво.

Всичките ни панталони са вталени в долната част, което е модерно през последните години. Отдавна вече не са актуални правите крачоли. Идеята е да се подчертае тялото на мъжа, особено ако то е атлетично. Това са т.нар. спортни кройки, които са подходящи за фитнес фигурите.

Какви материи се използват най-често в изработката на абитуриентски облекла

Това са комбинация от естествени и изкуствени материали в определено процентно отношение.

  • Студено пресована вълна
  • Вълна и вискоза
  • Полиестер, вискоза и еластан
  • Вискоза и полиестер

Всеки от гореизброените платове си има своите особености, като качество и десен. Всички те ще отговорят на вашите големи очаквания. Практични и удобни материи, качествени текстури, които не се мачкат дори, ако ги използвате дълго време. Благодарение на голямото разнообразие от костюми, всеки от вас, който избере марката Виконте ще бъде с уникално излъчване.

Абитуриентски облекла Виконте, представящи новите тенденции в мъжката мода
Сватбени костюми

Разполагаме с над 120 цвята ризи и хиляди аксесоари и обувки подходящи за всеки празник. Посетете нашите магазини в Русе, за да получите експертна помощ при комбинирането на всички елементи от облеклото, за абитуриентския бал или сватба.  Сигурно се досещате, че аксесоарите са също важен елемент от празничното ви облекло. Към тях спадат най-вече колана и обувките, които задължително трябва да са с еднакъв цвят.

Ако и кожата е еднаква, считайте работата си за свършена. Детайлите също са от огромно значение и по-специално изборът на бутонели. Те няма да се видят, ако носите постоянно сакото. Както знаем очакваните събития, които ви предстоят са през топлите месеци в годината, така че е добре да се съобразите с това.

Надяваме се, че голямото разнообразие от качествени празнични облекла ще ви помогне в избора, и ще се радваме да се окичите с престижната титла “Крал на бала“, нежно хванати от вашата кралица. Очакваме с нетърпение снимките от това събитие, на което ще сте главния герой. За нас остава наградата от добре свършената работа.

Можете да ни намерите в град Русе на улица Александровска 31 до площад Балкан (с цигуларчето), както и на Александровска 83 (до градските хали). Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *