Дебело мъжко яке

Дебело мъжко яке зимни колекции
Дебело мъжко яке попадна в зимните колекции на някои от най-големите дизайнери

Дебело мъжко яке попадна в зимните колекции на някои от най-големите дизайнери. Богатият избор от подплатени, ватирани мъжки якета със спортен оттенък са ключови за този зимен сезон. Разгледайте пълния набор от нови артикули, които може лесно да закупите в електрония магазин на Виконте Русе.

С какво се отличава нашето дебело мъжко яке, може лесно да разберете по разпознаваемата кожена текстура и по плътния хастар, който ще ви топли през студените зимни месеци. Все по-популярно в България стана да се носят спортни якета, както в планината , така и в големият град,  които са задължителни за по-студените страни.

Зимно дебело мъжко яке

Дебело мъжко яке за студените зимни месеци без да се ограничават движенията ви
Дебело мъжко яке за студените зимни месеци без да се ограничават движенията ви

Те пазят нашето тяло от дъжд, сняг, вятър и студ. Този тип дебело мъжко яке, което ние предлагаме е заимствано от облеклото на ескимосите, но по-вероятно е да се предполага, че е копирано от връхните дрехи на златотърсачите в Аляска.  Якето е изработено от плътна кожена материя, която е водонепропусклива,  топлоизолираща и вятъроустойчива.

Хастарът отвътре е мек, много наподобяващ заешка кожа. Що се отнася до цветовете, най-популярните варианти за мъжко яке с пух са цвят промазано сиво в стил милитъри, но може да се експериментира и в други варианти. Нашите якета са въплъщение на градския стил в модата, със спортно излъчване и много удобни за носене.

Модно дебело мъжко яке

Те не ограничават движението на тялото на мъжа, дори ако под него сте облекли друга дебела зимна дреха. Най-популярната комбинация за носене е със сини дънки или черен панталон, а под якето може да сложите само карирана риза без пуловер.

Независимо, че мъжкото яке има качулка, то често може да се носи с бейзболна шапка или плетена такава. Възползвайте се от свободата на вашето въображение и експериментирайте с различните комбинации дрехим с това страхотно дебело мъжко яке на Виконте Русе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *