Големи размери пуловери

Големи размери мъжки пуловери
Големи размери пуловери – елегантност в макси размери.

Големи размери пуловери – елегантност в макси размери. Не всички хора са с идеално (нормално) телосложение и имено поради тази причина фирма Виконте Русе се спира на тези господа, които са извън нормата. Предлаганите мъжки пуловери са с номерация от 3XL до 5XL и са съобразени с нуждите на клиентите с наднормено тегло.

Всичко е изработено така, че да създава максимално удобство на мъжа на достъпна цена. Разгледайте нашите предложения в онлайн магазина, като обърнете особено внимание на мъжки пуловер голям размер GR2, който е с деликатна материя и съобразена с тялото кройка.

Големи размери мъжки пуловери

Другото ни предложение, което си заслужава вашето внимание е мъжки пуловер тънък WL1, идеален е за студените дни, макар материята да е тънка, добре стои под сако или яке. Някои от нашите редовни клиенти споделят, че ползват този пуловер в ежедневието.

Големи размери пуловери
Големи размери пуловери за пораснали мъже с наднормено тегло

Ако сте наблюдателни ще забележите голямото разнообразие от деколтета (V-образни, класическата висока яка и др.). Моделите ни са изчистени,  по тялото, като тук важи правилото колкото по-широки, толкова по-добре. Освен това в сайта в раздел „Големи размери“ има голямо разнообразие от ризи, костюми, панталони, връхни дрехи и др. подходящи за есенно-зимния сезон.

Традиционно големите размери пуловери се изработват от вълна или памук. При нас тези материи са заменени с  вълна и акрил или вълна, кашмир,  вискоза и акрил. Под пуловера може да облечете тениска или тънка памучна риза, която по никакъв начин няма да се вижда. Като допълнение към общата визия може спокойно да носите дънки или класически панталон в тъмната гама.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *