Класически мъжки ризи

В съвременния мъжки гардероб, класическите мъжки ризи са се превърнали в основен елемент, необходим на младите хора, които прекарват голяма част от времето си в офиса или на различни делови събития. Те създават нужната прохлада и комфорт през лятото, а през по-студените дни в годината трябва задължително да се комбинират с мъжки пуловер или сако.

официална мъжка риза
официална мъжка риза

Обикновено са изработени от памук с лек примес на полиестер, олекотени са и придават елегантен силует на мъжкото тяло. Към материята може да се срещнат и други примеси като еластан и ликра, за да се постигне съответно разтеглив или бляскав модел. Цялата информация се намира на етикета, както и допълнителни сведения за почистване и гладене.

Какво представлява класическата риза?

В общият случай е с изчистен дизайн, често едноцветна, съобразена с цвета копчета и яка, която следва линията на врата. Когато се вгледаме в детайлите, ще забележим декоративният джоб на нивото на гърдите, където не е препоръчително да слагате химикал или кърпичка.  Закопчаването е вертикалното от същия цвят. Тук няма да намерите копче за навиване на ръкавите, но за сметка на това има възможност за слагане на бутонели. Имаме голямо разнообразие от тях като цвят и дизайн.  

Прието е класическата мъжка риза да е със стандартна кройка, т.е. свободна и дълга, с широк торс за да се запаше спокойно в панталона. Избират се малко по-широки модели, съответно по-удобни в зависимост от телосложението на мъжа. Обичайно се носи от хора в офиси или на строго официални събития. Нека уточним, че всъщност класическите ризи сега са по-известни под наименованието официални ризи.

За да добиете детайлна представа какво представляват, разгледайте нашият каталог в онлайн магазин Виконте Русе. Едно от важните неща е да вземете правилният размер. Достатъчно условие е да имате на разположение ваша риза, която ви е удобна и харесвате за да прецените колко свободно да ви стои новата, която искате да си поръчате. Имаме голямо разнообразие от цветове, размери и модели, и можем да ви съдействаме във вашия избор.

Класическа мъжка риза
Класическа мъжка риза

Бъдете уверени в избора си и заложете на стилен модел официална риза с ефектна и класна форма. За всички мъже, които държат на деловия външен вид предлагаме богата колекция от класически, качествени облекла и аксесоари към тях. Ще създадем всички необходими условия тялото ви да се чувства комфортно по време на официалната среща или в работна атмосфера. Ще направим вашата визия индивидуална и завършена, за да ви гарантираме успеха във всяко ваше начинание.