Кои бяха най-актуалните мъжки дрехи през лятото?

Кои бяха най-актуалните мъжки дрехи през лятото – тенденции, нагласи и стилове? Край на летният сезон, време по което въздишаме носталгично всяка година. Макар да имаше голямо разнообразие от мъжки дрехи, на преден план излязоха по-смели комбинации с различни цветове бермуди и тениски, а

дънкови бермуди
Дънкови мъжки бермуди

тотален хит беше риза с дълъг ръкав и къси гащи. Модните цветове също бяха много различни (праскова, корал и светлозелено), като се запази основната тенденция, наложена от елегантния градски стил с доза морска екзотика.

Анализирайки най-актуалните тенденции в мъжката мода, не може да не отбележим засиленото търсене на вталени дънкови бермуди, модели с кръпки не само в цвят „деним“. Ролята ни е да разберем модните вкусове на силния пол, какъв стил облекло предпочитат през лятото, за да си представим цялостната визия пресъздадена в нашите магазини. Насърчаваме нашият екип от стилисти да търси най-актуалните модели цветни бермуди, които впечатляват от пръв поглед.

Мъжки дрехи за лятото

Освен това многоцветните тениски присъстващи на нашите витрини по

жълта мъжка тениска
Жълта мъжка тениска

магазините през летния сезон спираха погледите на минувачите. Те са най-различни, като се започне от вида яка с копчета и единичен джоб с или без капаче. Лесно ги комбинирахме с различни бермуди и къси панталони без значение на цвят и десен.

За нас е огромно удоволствие да видим хора облечени с нашите костюми с вталени кройки и панталони с по-ярки цветове. Вдъхновяващо е да се наблюдават мъже с ясно изразена индивидуалност. Едно от най-вълнуващите предизвикателства е да се поставим на мястото на клиентите и да разберем тяхната представа за ежедневните мъжки дрехи.

Летни мъжки дрехи за ежедневието

Трудно може да се направи прогноза за актуалните модни тенденции за следващата година. Затова в края на август и началото на септември ние правим традиционна за бранда разпродажба, като в нея могат да се открият тениски от 9 лева, бермуди от 19 лв и панталони от 29 лв. Vikonte е модна компания, която предлага качествени мъжки дрехи на достъпни цени.

Ако все още нямате увереност какъв е вашия стил на обличане, винаги може да намерите нещо интересно при нас. Разнообразието в материите също е голямо, като основен дял се пада на памука в комбинация с полиестер, лен и пресована вълна. И това лято апликациите и принтовете бяха актуални, като основният акцент се падна върху контрастите в цветовете. Те бяха свежи, екзотични, морски. Желанието ни е и през следващото лято отново да сме заедно, за да направим живота ви по-цветен и различен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *