Коледни подаръци от Виконте

Коледна вратовръзка в светлосиньо
Светлосиня коледна вратовръзка

Коледни подаръци от Виконте, голямо разнообразие и много добри оферти за всеки джоб. Коледа и Нова година са най-чаканите празници в края на всяка година. Всеки бърза да си купи, каквото му е по сърце, но избора е доста труден, заради голямото предлагане и високите изисквания на клиентите. В мъжката мода нещата са много специфични, особено ако искате да подарите нещо на коледна тематика. Ето тук идва момента, в който ние от Виконте Русе се разработили специална линия от продукти в тази насока.

Най-лесния и практичен начин е да се снабдите с мъжки аксесоари, които не изискват много средства за тяхното закупуване, с малки размери са и лесно се опаковат. Предлагаме на вашето внимание коледни вратовръзки в три различни цвята. Те не нарушават бизнес етикета, предпочитат се от изисканите господа, изключително красиви са и с коледни орнаменти по тях. Естествено има победител сред тях, това е най-търсената светлосиня мъжка вратовръзка с коледна тематика, която ще намерите в най-новият ни каталог аксесоари.

Интересни идеи за коледни подаръци от Виконте

Мъжки пуловер бордо
Мъжки пуловер бордо

Към вече споменатото до сега може да добавим следващите ни предложения, а именно коледни шалове. Специален бест селър е един модел с две лица и еленчета, които най-вероятно са на дядо Коледа. ☺ ☺ Може да се носи дори през най-студените зимни дни, много е плътен и мек. Дори на ски в планината ще ви е от огромна полза, като има опасност да ви объркат с дядо Коледа, което в някои случаи е от огромна полза.

Следващият празничен акцент са коледните пуловери. Топли, меки и тематични от 70% вълна. И тук си имаме победител и това е коледен мъжки пуловер бордо. Важният елемент тук са пак прословутите еленчета, но този път като декоративна украса към общия фон. Голямото разнообразие от коледно подаръци може да ви вдъхнови за доста свежи идеи, с които да зарадвате любимите за вас хора.

Коледни намаления в магазини Виконте

Колекцията ни със зимни пуловери е доста разнообразна като десени и цветове. Освен това предоставяме на вашето внимание богата колекция от продукти с до 30% отстъпка. Стараем се да ви покажем всичко, от което имате нужда като облекло и аксесоари към него. Разгледайте нашият онлайн магазин Виконте за да разберете, какви ще са тенденциите в мъжката мода през следващите няколко сезони.