Мъжки колани и портфейли

Мъжките колани и портфейли са аксесоари, заемащи ключова роля във всяко ежедневно или празнично облекло.  Важен детайл за това е правилният избор на цветове и десени, което е гаранция за перфектна и стилна визия. Ако трябва да степенуваме важността на всеки един по отделно, коланът излиза едни гърди напред. Освен, че придържа панталона здраво към кръста, той набира голяма популярност и в стиловите съчетания, което няма как да остане незабелязано от нежния пол.

Колани и портфейли за всички възрасти

Мъжки кожен колан
Мъжки кожен колан

Мъжките колани от естествена кожа са предпочитани пред тези от изкуствени материали. Разбира се цената е по-висока, което има разумно обяснение. При избора, определящо значение има размера. Ако е правилен, закопчаването трябва да попадне във втората дупка. Също е добре да се знае за какви панталони е предназначен, за да се избере правилната ширина. Спортните колани са с ширина между 3 и 5 см, а за официалните е 3 см. През последните няколко сезона модерни цветове се оказаха синьо, бордо и светлокафяво. За класическите черен и тъмнокафяв цвят няма нужда да споменаваме. Голямото разнообразие от катарами от сребро, злато или друг цветен метал е широко застъпено в нашият сайт. Добър вариант е мъжкият колан да има цветови препратки и обединяващ детайл към портфейла и обувките. По този начин се разпознава вкусът на всеки мъж.

Избор на колани и портфейли за ежедневието

Другият акцент, на който ще спрем вашето внимание е мъжкият портфейл. Елитен аксесоар, който създава усещане за сигурност от притежателя му. Заложете на качеството на естествената кожа и правилният набор от прегради и джобове, все пак ще го носите ежедневно. Непреходният черен цвят си остава класически, любим за повечето мъже, но не на всички. Новият цвят синьо е застъпен в последната ни колекция, а актуален хитов модел е малко портфейлче за документи и пари, при това доста удобен за носене. В тези наши предложения не е предвидено да се носят излишни неща, като например касови бележки, късметчета от нова година или карти за отстъпка.

Мъжки кожен портфейл
Мъжки кожен портфейл

Насочете вниманието си към важните неща, лични документи, книжни пари, дебитни(кредитни) карти, визитки и снимка на любимия човек. Удобно съхранение и сигурна защита на вашите скъпи вещи, това е оптималният избор който трябва да направите. Повечето са джобен вариант, сгъващи се на две и три части, предназначени основно за най-важните документи и пари в брой. Не избирайте такива с ниска цена, защото качеството няма да отговаря на изискванията ви, бързо ще се износи кожата и има опасност да загубите това, което носите.  

Само правилното съчетаване на мъжките колани и портфейли ще донесе очакваният ефект върху околните, защото те изграждат социалния статус на мъжа. Всичко това може да намерите при нас, като достатъчно условие е да разгледате внимателно нашият сайт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *