Мъжки шалове и шапки

Мъжки шалове и шапки, страхотно допълнение за студените месеци в годината. Създават онази особеност в мъжете, което се харесва най-много от жените, а именно мъжественото излъчване. Както при повечето допълващи артикули и тук разнообразието от брандове и модели е огромно. И двата типа аксесоари вървят ръка за ръка в общото представяне на облеклото. Показват индивидуалност, към която всеки се стреми и едно ново разбиране за света около вас.

Топ модели мъжки шалове

Мъжки шал бежов с черни ромбове
Мъжки шал бежов с черни ромбове

Мъжките шалове могат да се носят целогодишно, в зависимост от материята, която сте избрали. В онлайн магазина на  Виконте Русе сме се постарали да покажем всичко най-модерно в тази модна ниша, като сме наблегнали особено на зимните колекции. Материите са меки и приятни при допир от вълна и кашмир или вискоза с акрил. През последните няколко сезона комбинацията памук и кашмир е най-актуална, като особено внимание се отделя на десена. Ако търсите спортна визия си изберете текстура с геометрични елементи, а ако искате да сте елегантни и аристократични тогава варианта е флорални (цветни) мотиви. Всичко е въпрос на предпочитание и излъчване, за да се чувствате удобно и цветно, дори когато навън е мрачно и студено. Най-голям интерес има към мъжки шал черен с бежови ромбове, заради двулицевата текстура и приятната памучна материя. Лесно се комбинира с всякакъв цвят връхни дрехи, което е предпоставка да изглеждате стилно и пленително.

Зимни мъжки шапки

Мъжка шапка син полар
Мъжка шапка син полар

Другият акцент на тази статия са мъжките шапки. И тук разнообразието е голямо, както в материите, така и в моделите. Акцентира се най-вече на дизайна в зависимост от предназначението. Ако ще излизате на открито в планината изберете шапка мъжка тъмно син полар.Размерите са универсални, защото са плетени и разтегливи, ще стоят стабилно на главата ви.Материята е изцяло от акрил, ще ви държи топло без да спарва косата. В градски условия ви е необходима вълнена шапка с ушанка и малка козирка. Тя подхожда на всякакъв тип лице, лека и удобна за носене с приятен дизайн. Важно е да запазите топлината на главата. Чудесно решение за подарък, който се надяваме да бъде оценен.

Време е да се подготвим за зимата и да направим правилния избор на мъжки шалове и шапки, да добавим  небрежно елегантен стил в облеклото си. През предстоящият сезон няма да има съществена разлика в сравнение с миналогодишните такива.  Ако сте любители на красотата във всичките и форми, тогава изберете по-пухкави модели. Няма да сте 100% предпазени от студа, но ще привлечете погледи към вас. Важно е да се движите сред тълпата с усмивка, да запазите доброто настроение и да излъчвате онзи вид на щастие, което ще ви направи успешни във всяко едно начинание.