Мъжки сватбени облекла 2021

Мъжки сватбени облекла 2021, модни тенденции и ценни съвети при избора им. Както знаем , в модата винаги има някакво развитие и всеки сезон е различен от предходния. Въпреки това, разликите са минимални и винаги има някакво застъпване в нюансите. В следващите редове ще се опитаме да внесем някаква яснота, как да поддържате гардероба си именно в тази посока.

Мъжки костюм бордо с черно
Мъжки костюм бордо с черно

Мъжки сватбени облекла на Виконте Русе са нашата запазена марка. Всички костюми са собствено производство, както класически, така и вталени варианти в различен ценови диапазон. В цветово отношение сме се постарали да покрием всички предпочитания. Покриваме широк спектър от размери за всякакъв вид мъжки фигури, като имаме възможност за дребни корекции относно кройката.

Какво е характерно за мъжките сватбени облекла през 2021

  • Унифицирани кройки
  • Широк спектър от цветове
  • Добро съчетание с останалите аксесоари
  • Добре подбрани модели за всяка фигура

Има известна разлика между абитуриентските и сватбените костюми, както и костюмите за ежедневна употреба. В известен смисъл дори кройките са им различни, но това няма как да забележите, ако не сте модни специалисти. Сватбеният костюм е задължителният атрибут за една сватба, който придава стил, изтънченост и красота, и откроява младоженеца в сватбения ден. Много добра практика понякога се оказва, че именно този костюм, след време може да свърши чудесна работа за друг тържествен повод.

По този начин може да си спестите време за търсене на сватбено облекло, а и да спестите пари. Единствената въпросителна в случая е, фигурата ви да е същата или по-слаба. В обратния случай става много сложно и не се препоръчва като опция. Друг интересен момент е, ако смените ризата и вратовръзката с други подходящи. Може дори никой да не забележи, че използвате сватбения си костюм отново. За съжаление при жените такава вероятност няма (по обясними причини).

Светлосин костюм с мрежеста структура
Светлосин костюм с мрежеста структура

Всъщност модата в сватбените костюми идва от самото сако. Там насочете цялото си внимание. Добър вариант е да си ушиете два панталона от този плат, защото те се износват по-бързо. Всъщност едно от важните неща при избора е сватбения костюм да е удобен. Не правете компромиси в тази насока, дори ако трябва да рискувате красотата на дрехата. Споменахме вече за цветовете и материите, като трендовете са в посока преминаване от стандартните тъмни платове и десени , към по-пъстри такива.

Какви нови цветове материи са на мода при мъжките сватбени облекла

  • Шампанско с черно
  • Бордо с черно
  • Маслено зелен цвят
  • Бляскаво тъмно лилаво

Приоритетно поддържаме сини и черни цветове, за тези от вас, които държат на традицията. Друг интересен момент е панталонът , сакото и елечето да са от една и съща материя, като предпочитание налагаме тя да е от студено пресована вълна. Тънка и приятна за носене, която издържа капризите на времето.

И един последен съвет от нас. Нека при изборът на сватбено облекло да не е водеща цената като фактор, а стилът дреха който ви подхожда и харесате. Разгледайте всички сватбени костюми ТУК и се насладете на голямото разнообразие. Ако възникнат въпроси или търсите съвет, без съмнение ние от Виконте Русе ще се отзовем веднага.

Вашият коментар