Мъжки тениски с щампи

Мъжки тениски с щампи, винаги в крак с последните модни тенденции, специално подбрани за летния сезон. Конкретно тези модели намират голямо приложение, както във вашето ежедневие, така и за по-специални поводи. Леки и удобни за носене през топлото време, ще сте в перфектна кондиция за вечерните партита и дискотеки на открито.

Какви са акцентите при мъжките тениски с щампи

  • Слагат се върху едноцветна основа
  • Надписа е голям (отчетлив)
  • Атрактивна апликация
  • Свежи цветове
Лятна мъжка тениска с щампа
Лятна мъжка тениска с щампа

Както сами се убедихте, стиловете при изработката на такъв тип облекла се свеждат до познатите от минали сезони модни течения. При материите всичко е ясно. Водещ е памучният плат с леки примеси от еластан или вискоза. Това се прави с цел самият плат да има ластичен елемент, да не се мачка и да се поддържа по-добре. Освен това вероятността да се изпотите е твърде малка, което е голямо предимство за горещото време.

Почти всичките ни предложения са изработени с права кройка, водеща се по тялото на мъжа, при положение, че изберете правилната номерация. Основният акцент е да се изтъкнат на преден план раменете и гърдите, особено ако имате фитнес излъчване. Задната част на всички модели са изчистени от всякакви декорации. Дължината е под нивото на колана на панталона или късите бермуди. Деколтето е овално, плътно прилепнало към врата, като помага за по-доброто фиксиране на дрехата към тялото. Въпреки това тениската стои свободно и не притеснява движенията на мъжа.

Какви щампи предлагаме върху мъжките тениски

Мъжка тениска с щампа
Мъжка тениска с щампа

Разнообразието от апликации е огромно, предназначени за всички видове предпочитания. Имаме щампи за любителите на моторите, морски пейзажи, урбанистични принтове и ефектни надписи. Всички наши изделия имат художествена стойност и отчетливо се забелязват отдалече.

Добре контрастират на едноцветната материя и може да се каже, че са достатъчно естетични, подходящи за всеки вкус. В заключение ще обърнем внимание към комбинирането на този тип тениски с останалото облекло. На практика се съчетават с всичко, стига да спазите цветовите нюанси, които сами ще определите. КУПИ МЪЖКИ ТЕНИСКИ С ЩАМПИ ТУК!

Вашият коментар