Мъжки колани и портфейли

кафяв мъжки колан
кафяв мъжки колан за ежедневието

Мъжки колани и портфейли, любимите аксесоари на силния пол. Разнообразието от модели и брандове е голямо, поради тази причина производителите се стремят всичко това да е на разумни цени. Атрактивният външен вид винаги е стоял на преден план, затова се обръща внимание на всеки детайл. Изграждането на стилен облик е отговорна задача, подхода към който е решаващ. Ежедневен или официален тоалет без подходящите аксесоари определено не е най-добрия вариант. Фирма Виконте Русе винаги стои насреща в стремежа си да бъде вдъхновение за своите клиенти.

Мъжки колани и портфейли за ценители

Мъжки колани са основен аксесоар, в общият случай от естествена кожа в черен или кафяв цвят. Тук основно внимание се обръща на катарамата, която задължително трябва да е метална и по възможност лъскава. Лесно да се забелязва и да е практична при използване. Дали ще сте с  дънки или панталон това няма особено значение, стига да се чувствате комфортно в това, което сте избрали да носите.  За ценителите на класни модели може да предложим кафяв колан с черна плочка или черен такъв с емблема на любима марка. Дължината е стандартна, варираща между 100 см. и 130 см. в зависимост от вашата талия. Обърнете специално внимание на моделите с красива декорация от естествена кожа и внесете свежа доза атрактивност, за да постигнете зашеметяващ имидж през следващите няколко сезони.

Черен портфейл
Черен портфейл

Друг интересен момент, на който ще спрем вашето внимание са мъжките портфейли. Неизменен спътник и неделима част от нашето ежедневие. Това е аксесоар, от който зависи интереса на нежния пол. Не е задължително съдържанието му да е само пари, макар те да са най-важната част, която се съхранява в него. И тук водещите цветове са черен и кафяв с достатъчно на брой опции в зависимост от вашите предпочитания. Имаме такива модели като например: мъжки портфейл с монетник, класически вертикален портфейл в два оттенъка или луксозно изпълнение в черно кафяв цвят. Могат да се носят, както в задния джоб на панталона, така и във връхната дреха без да усещате присъствието им. Преградите са достатъчни за да се поместят кредитни карти и документи без, които не можете. Изработката им е перфектна от 100% естествена кожа.

Мъжките колани и портфейли са част от т.нар. елитни аксесоари, без които не може съвременния мъж. Не се колебайте и изберете класното, поднесено в стилна опаковка. Свежа идея за красив подарък, с който може да доставите радост на любим човек или приятел. Модерни и практични за млади или улегнали мъже, неизменна част от една атрактивна визия. Най-важно е да заложите на качеството и здравината, независимо от модните тенденции и стиловите предпочитания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *