Мъжки зимни якета 2019

Мъжки зимни якета 2019, връхни дрехи предлагащи безупречен комфорт на тялото и модерна визия. Както всяка година по това време се обръща внимание на новите тенденции в дизайна при този вид облекла.

Цветовата палитра е много разнообразна, като се започне от тютюнево жълто и ярко червено, и се завърши с вече класическите синьо и черно.  Относно материите се акцентира най-вече върху ветроустойчивите материали като полиестер и непромокаем шушляк. На първо място винаги стои удобството, което се постига от добрата подплата и голямата топла яка. Някои от моделите ни са с качулка, която може да се маха с помощта на цип.  За по-топлите дни не бива да се пренебрегват якета от естествена или изкуствена кожа, които в общия случай са елегантно вталени. Не са рядкост при дизайнерските решения да се поставя платка от друг материал, с цел да се насочи вниманието към определени детайли. Именно тази модна вълна ще видите в нашата най-нова колекция мъжки зимни якета 2019 в магазини Виконте Русе.

Тютюнево жълто мъжко яке
Тютюнево жълто мъжко яке

Освен че топлят, фокуса леко се измества към тяхната функционалност. Специално внимание вече се отделя на разположението и дълбочината на джобовете, регулирането на ширината с помощта на колан и висящите елементи ако има такива. Всички модели се закопчават със здрав цип по цялата дължина. Идеята е да се постигне максимална ефективност в излъчването на мъжкия силует. На помощ пристига и избора на цвят, който излиза от рамките на обичайните скучни нюанси в кафяво и черно и насочва вашето внимание към интересни оттенъци на зелено, червено и тютюнево жълто.

Зимно мъжко яке 2019
Зимно мъжко яке 2019

Когато се говори за стил във връхните облекла, не може да не се спомене за кожените якета. Тук властват младежките кройки от естествена и еко кожа. Цветовото разнообразие е налице, като най-популярните за този тип дреха са охра, камел и стилно черно, които провокират и впечатляват мъжкото внимание. Както сами разбирате, мъжките якета не са това, което бяха в миналото, когато властваше military style. Основно предимство на нашите модели е, че могат да се комбинират на практика с всякакъв вид панталони, костюми, ризи, блузи и аксесоари към тях. Следователно може да ги обличате по всяко време, в зависимост  от метеорологичната прогноза.

Магазин Виконте Русе
Магазин Виконте Русе

Всичко описано дотук може да откриете в нашият сайт Виконте Русе – категория мъжки якета, а за повече въпроси и модни съвети можете да посетите нашите магазини в Русе, където нашите консултанти ще ви обърнат специално внимание.