Зимно мъжко палто

Късо мъжко палто
Стилно и елегантно зимно мъжко палто

Стилно и елегантно зимно мъжко палто, перфектния избор срещу студеното време. За вас , които сте фенове на елегантния стайлинг,  предлагаме супер атрактивни  мъжки модели палта от кашмир и вълна.

На пръв поглед са класически с допълнителна спортна яка и закопчаване с копчета. Фирма Виконте Русе предлага зимни мъжки палта в спортно елегантен стил с чачулка.

Тъмно сивият цвят е просто задължителен за зимните месеци, за разлика от дамската мода където властват ярките цветове и принтове. Нека не забравяме,  че основното качество на палтото е да ни топли, затова плътната подплата е просто задължителна.

Закопчаването е  външно с масивни копчета, а вътрешната част с метален цип, която се сваля при необходимост. Нашите модели се съчетават лесно с елегантно облекло, а ако сте експериментатори може и със спортни дрехи.

Зимно мъжко палто с качулка
Зимно мъжко палто от колекцията на фирма Виконте Русе гарантиран стил, комфорт и топлина

Страничните джобове са без капачета, но с цип, които придават класно излъчване и гарантиран комфорт. Гарантирано качество на продукта от фирма Виконте Русе, което е вече утвърдено име на българския моден пазар.

Разгледайте колекцията  ни мъжки зимни палта тук. Тя вдъхва уют и абсолютна убеденост,  че тази зима ще се чувствате страхотно! Заповядайте да разгледате нашият online магазин, за да се запознаете по-подробно с нашите предложения. Мъжките палта за деловите господа се предлагат в широка гама материи и кройки.

Вашият коментар